Prikaz vseh 2 rezultatov

Show sidebar
Grozdni sok Malvazija. Grozdni sok belo grozdje.
Dodaj v košarico
Zapri

Grozdni sok Malvazija

5,70 
Grozdni sok Refošk. Grozdni sok črno grozdje.
Dodaj v košarico
Zapri

Grozdni sok Refošk

5,70 

V kozarcu domačega soka, okusite svežino sladkih grozdov, ki vas zapeljejo z aromo istrskega grozdja. 100 % ekološki domači sok, pridelan iz grozdja vinskih trt, ki so bogate s soncem, nudi popolno brezalkoholno osvežitev, tako starim kot tudi mladim. Grozdni sok je sveže stisnjen in pridelan iz sorte grozdja Malvazija, ki slovi po kvaliteti in prijetni aromi. Grozdni sok je prava energijska bomba, saj vsebuje večjo količino sadnih sladkorjev ter antioksidante, ki zavirajo oksidacijske procese. Sok iz svežega grozdja blagodejno deluje na prebavo ter čisti in razkužuje celotno telo.

Grozdni sok je pripravljen po postopku maceracije, ki traja 12 ur. Zaradi nizke temperature predelave, sok iz grozdja ohrani vse vitamine in hranilne snovi. Z nadaljnjo pasterizacijo, pomagamo podaljšati skladiščenje grozdnega soka, ki mu nato sledi stekleničenje. Ustekleničen sok je najbolj ekološki izbor embalaže, saj lahko steklenico ponovno uporabite ali jo reciklirate.

Grozdni sok Korenika & Moškon ni filtriran, zato se lahko na dnu pojavijo usedline. Gre za popolnoma naraven pojav. Pred odprtjem steklenice, jo pretresite in nato užijte okus grozdja z istrskih gričev. Priporočamo, da sok popijete v petih dneh, saj v pijačo ne dodajamo nobenih konzervansov in dodatkov, kar pomeni tudi skrajšan rok trajanja. Domači grozdni sok je pravi izbor za ljubitelje domačih pijač, je brezalkoholen in zato primeren tudi za naše najmlajše.