Prikaz vseh 7 rezultatov

Show sidebar
Lesena embalaža Magnum, za eno steklenico. Lesena embalaža je dovolj velika za eno 1.5 l steklenico vina ali oljčnega olja.
Dodaj v košarico
Zapri

Lesena embalaža Jeroboam, 3 l

17,50 
Lesena embalaža Magnum, za eno steklenico. Lesena embalaža je dovolj velika za eno 1.5 l steklenico vina ali oljčnega olja.
Dodaj v košarico
Zapri

Lesena embalaža Magnum, 1.5 l

15,00 
izdelek-lesena-embalaza-za-steklenico-magnum-3000-ml-korenika-moskon-1
Dodaj v košarico
Zapri

Lesena embalaža, 0.75 l

13,50 
izdelek-darilna-lesena-embalaza-za-3-steklenice-3x750-ml-korenika-moskon-1
Dodaj v košarico
Zapri

Lesena embalaža, 3 x 0.75 l

17,50 
izdelek-darilna-lesena-embalaza-za-6-steklenic-6x750-ml-korenika-moskon-1
Dodaj v košarico
Zapri

Lesena embalaža, 6 x 0.75 l

19,00 
Dvostopenjski odpirač s teflonizirano spiralo in rezilom za folijo. Dvojni vzvod omogoča lažje in preprostejše odpiranje.
Dodaj v košarico
Zapri

Odpirač za vino, dvostopenjski

5,00 
Pulltex AntiOx zamašek za steklenice. Ohranja vino sveže do 10 dni.
Dodaj v košarico
Zapri

Pulltex AntiOx zamašek

12,00 

Slavnostni večer, kozarec vina in odprta buteljka ob posebni priložnosti. Zagotovite, da boste na zabavi poskrbeli za vse podrobnosti, s čimer boste pokazali svoje znanje o vinarstvu in med zdravico navdušili vse vaše prijatelje. Med degustiranjem izbranih vin, ne smejo manjkati osnovni pripomočki, s katerimi zagotovimo, da prav nič ne bo šlo po zlu.

Estetska lesena embalaža za vinske steklenice iz spletne trgovine Korenika & Moškon, je ravno pravšnje velikosti in oblike za različne dimenzije steklenic. V njej lahko hranite steklenico za vino ali oljčno olje, v velikosti 0,75 l, 1,5 l ali 3 l. Če želite naročiti več steklenic ali jih podariti, so v spletni ponudbi tudi lesene embalaže, v katere lahko položite tri steklenice po 0,75 l ali šest steklenic po 0,75 l. Embalaže so ročno narejene iz lesa, vse se ponašajo z logotipom Korenika & Moškon. Priročne embalaže so vzdržljive in enostavne za vzdrževanje. Ljubitelji vina se bodo razveselili lično zapakiranih steklenic z opojno pijačo, škatla pa je lahko kasneje tudi lep dekorativni predmet v vašem domu.

Nismo pozabili niti na postrežbo vin. Olajšajte si odpiranje steklenic z dvostopenjskim odpiračem, ki je sestavljen iz teflonizirane spirale in iz rezila za folijo. Zaradi dvojnega vzvoda se omogoči enostavnejše odpiranje steklenic. Se je tudi vam kdaj zgodilo, da niste našli primernega zamaška za vino, ki je že po enem dnevu izgubilo bogato aromo? Vinski zamašek Pulltex AntiOx, ohranja svežino tudi do 10 dni po odprtju izbrane buteljke. Najboljši evropski sommelierji, so odobrili ta kvaliteten zamašek za vina, ki ima vgrajen filter z aktivnim ogljem, s katerim se ustavi postopek oksidacije. Na tak način se ohranijo vse organoleptične lastnosti ter svežina vina. Tehnologija Pulltex AntiOx zamaška je podkrepljena s študijami in je znanstveno dokazana.