Prikaz rezultata

Show sidebar

Že kralji so ga uporabljali za razne tegobe in obolenja, z njegovimi obkladki so zmanjševali vročino, blažili rane od udarcev in odrgnin, njegove zdravilne lastnosti, pa so cenjene tudi danes. Vinski kis je veliko več, kot le dodatek v solati. Blagodejno vpliva na kardiovaskularni  sistem, hkrati pa ima antiseptično delovanje, kar pomeni, da razkužuje od znotraj. Vinski kis je pravi eliksir življenja, v sodoben zdravilstvu ga uporabljajo tudi za izpiranje ran.

100 % domači vinski kis Duches, iz naše spletne trgovine, je bogat z minerali, kot so železo, baker, kalij, magnezij, fosfor in kalcij. Pridelan je iz vrhunskega rdečega vina Refoška, iz naše vinske kleti. Sedaj lahko vinski kis naročite tudi na spletni strani Korenika & Moškon. Pri tem vam ob nakupu kisa ali vina, zagotovimo 100 % varni nakup ter garancijo zadovoljstva.

Kako uporabljati vinski kis?

Z vinskim kisom lahko obogatite široko paleto jedi ali ga popijete samostojno. Uživanje domačega vinskega kisa razkužuje ter lahko pospeši razgradnjo maščobnih oblog, zato ga je priporočljivo uživati tudi med dieto oz., če želite izgubiti kakšen kilogram. 1 do 2 majhni žlički surovega nepasteriziranega vinskega kisa, razredčimo v kozarcu vode ali druge tekočine. Popijemo ga vsak dan in to zjutraj na tešče.