Prikaz vseh 3 rezultatov

Show sidebar

Posladkajte si življenje s kozarčkom omamnega likerja z okusom aromatične fige, hrustljavega oreha ali nežne sivke. Plodovi fig, orehi ter cvetovi sivke so nabrani na našem posestvu v neokrnjeni naravi. Medtem ko so likerji destilirani po podobnih metodah, je vsak unikaten po okusu in ob degustaciji, ponuja popolnoma novo doživetje. Vinski destilati so lahko krasen digestiv, ki se popije po obroku. Sladki likerji so tudi krasna izbira za zabave s prijatelji, poskrbite, da bo postrežen ob primerni temperaturi in ga, po potrebi, prej ohladite. Priporočena temperatura za serviranje likerjev je 18 stopinj Celzija. Sveža pijača, obeta še bolj polne okus sladkih jedi, saj se ujema tudi s slaščicami.

Kateri liker iz kolekcije žganic in likerjev Korenika & Moškon izbrati?

Če prisegate na mehke in blage arome, izberite sladki vinski destilat z izrazitim okusom fige s 36 % alkohola. Vas navdušujejo okusi po oreščkih? Sladki vinski destilat iz svežih orehov, ki so nabrani na našem posestvu, bo navdušil ljubitelje oreškastih arom. Orehov liker se ponaša z izrazitim okusom oreha in vsebuje 40 % alkohola. Dame rade izberejo cvetlične arome z aromatičnimi zeliščnimi okusi, kot je sivkin liker. Sladki vinski destilat, pripravljen iz cvetov sveže sivke, pričara čarobno harmonijo okusov. Vsebuje 33 % alkohola in je pakiran v kartonih po šest steklenic. Sladka vinska destilata oreha in sivke, sta ročno destilirana v bakrenem kotlu z rezjo glave in repa. Obe žganjici zorita 18 -24 mesecev v nerjavečih cisternah – inox.

Vinski destilati Korenika & Moškon so odlična izbira za po obedu. Kot že ime pove, se digestivi tradicionalno pijejo na koncu obroka, saj pomagajo pri prebavnem procesu. Kozarček likerja lahko blagodejno vpliva na vašo prebavo, hkrati pa je tudi omamnega okusa.