KORENIKA & MOŠKON

Splošni pogoji poslovanja

 • DOSTAVA PO SLOVENIJI

Dostavo po Sloveniji za nas opravlja SŽ express d.o.o., DPD ali GLS.  V primeru naročil do 12. ure bo pošiljka dostavljena v 48 urah. Poštnino zaračunavamo po ceniku SŽ express d.o.o.

Pri naročilu nad 65€ je poštnina po Sloveniji brezplačna.

Zaradi situacije COVID-19 bodo morda pošiljke zamujale od 24 – 48 ur.

Pošiljke so vročene med 8.00 uro zjutraj in 18.00.

Vsi časi prevzema in dostave so okvirni in niso zagotovljeni. S sprejetjem teh Splošnih pogojev poslovanja stranka potrjuje, da je seznanjena ter soglaša s tem, da lahko veliko nepredvidljivih okoliščin povzroči zamude pri prevzemu ali dostavi.

Cenik prevoznih storitev se obračunava po teži pošiljke:

 • do 5kg 5,84€
 • od 5kg do 10kg 7,61€
 • od 10kg do 20kg 11,00€
 • od 20kg do 30kg 13,20€

Pri naročilu nad 65 € je poštnina po Sloveniji brezplačna.

 • DOSTAVA IZVEN SLOVENIJE

Dostavo izven Sloveniji za nas opravljata kurirski službi DPD in GLS.

 • CENE

Cene so v evrih in vključujejo DDV. Cena navedena ob posamezni steklenici ne vsebuje stroškov pošiljanja. Cena izpisana ob koncu naročila je končna cena, ki vsebuje tudi strošek pošiljanja.

Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja cen. Veljavna je tista cena, ki je objavljena na dan naročila t.j. na dan zaključka in oddaje naročila. Prejeta naročila so nepreklicna.

 • ODSTOP OD NAKUPA, VRAČILO KUPNINE

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima kupec pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga ponudniku sporoči, da odstopa od naročila. Kupec lahko blago vrne na podlagi obvestila o odstopu na elektronski naslov infokorenikamoskon@siol.net. Blago je potrebno vrniti ponudniku najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).Vrnjeno blago mora kupec vrniti nepoškodovano, originalno zapakirano in v nespremenjeni količini podjetju EKO MIT d.o.o. na naslov Korte 115/c, 6310 Izola. Stroške vračila blaga plača kupec.V kolikor odstopate od naročila, vam po prejemu blaga in pregledu, da je blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini, vrnemo vsa izvršena plačila. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni po prejemu sporočila o odstopu ter vračilu blaga. Kupec naj ob vračilu blaga priloži račun za blago, osebne podatke ter transakcijski račun, kamor se bo kupnina vrnila.

 • ZAVRNITEV NAROČILA

Spletna trgovina si pridružuje pravico, da lahko zavrne naročilo, za katerega ugotovi, da ja pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga ne more izvesti, zavrne.

 • REKLAMACIJE

Prizadevamo si za zadovoljstvo naših kupcev, zato vam v primeru, da ste prejeli blago, ki ne ustreza vašim željam ali potrebam, nadomestimo z drugim ali vam na vašo željo vrnemo denar. Nepoškodovano, neuporabljeno in blago v originalni embalaži nam lahko vrnete v roku 14 dni od nakupa na naslov: EKO MIT d.o.o. Korte 115/c, 6310 Izola in vrnili vam bomo kupnino. Možnost vračila ne velja v primeru, da je bila originalna embalaža ali blago uporabljeno.

V primeru, da je paket, v katerem je kupec prejel naročeno blago fizično poškodovan, v njem manjka del naročila ali kaže znake odprtja, mora kupec sporočiti reklamacijo pri kurirski družbi,  SŽ express d.o.o., DPD ali GLS in nam v vednost. Skupaj z našim pogodbenim partnerjem bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Ponudnik si bo prizadeval, da bo v čim krajšem možnem času obravnaval pritožbo in o tem obvestil kupca.

Prav tako si bo prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 ODGOVORNOST KUPCA

Kupec odgovarja za podatke dane v procesu izvajanja naročila. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri dostavi zaradi napačnega naslova.

Po oddaji naročila kupec prejme preko elektronske pošte račun. Račun je v elektronski obliki shranjena na strežniku in kupcu dostopen v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu.5,84

KORENIKA & MOŠKON

Pravna obvestila

 • VARNOST IN VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbi podjetje Stripe.

Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku ponudnika.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za vodenje računov, ponudb in ostalo potrebno dokumentacijo.

 • OPOZORILA

Mladoletnim osebam je prodaja alkoholnih pijač prepovedana. Zato mora biti kupec polnoleten v času oddaje naročila. V nasprotnem primeru ponudnik takoj odstopi od pogodbe. S strinjanjem s splošnimi pogoji, potrjujete, da ste starejši od 18 let.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Tradicija. Vrhunska vina, likerji, oljčno olje ... Korenika & Moškon.

Že več kot 35 let predani kvaliteti & tradiciji.

Brezplačna dostava. Vrhunska vina, likerji, oljčno olje ... Korenika & Moškon.

Nad 65 € BREZ POŠTNINE
za dostavo v Sloveniji!

Varno plačilo. Vrhunska vina, likerji, oljčno olje ... Korenika & Moškon.

100 % varen nakup
in garancija zadovoljstva.

Hitra dostava. Vrhunska vina, likerji, oljčno olje ... Korenika & Moškon.

Hitra dostava.
Vsi načini plačila.

E-NOVIČKE

Aktualno & zanimivo
iz osrčja slovenske Istre

Naročite se na aktualne akcije in novosti iz naše široke ponudbe kakovostnih izdelkov. Ostanite v stiku!